Φόρτωση...

Πληροφορίες Αποστολών & Επιστροφών

ΤΡΟΠΟΣ - ΧΡΟΝΟΣ - ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ:

Παραγγελίες συνολικής αξίας άνω των 100 Ευρώ αποστέλλονται δωρεάν σε όλη την Ελλάδα.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΝΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ :

Παραγγελία προϊόντων αξίας μικρότερης των 150 ευρώ  με  αποστολή μέσω COURIER εντός του Νομού Αττικής η επιπλέον  χρέωση για την μεταφορά θα κοστίσει 5.50

 

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ :

 Παραγγελία προϊόντων αξίας μικρότερης των 150 ευρώ  με  αποστολή μέσω COURIER εκτός του Νομού Αττικής η επιπλέον  χρέωση για την μεταφορά θα κοστίσει 6.00 €


 ΜΕΣΩ ΕΛΤΑ

Με απλή ΕΛΤΑ αποστολή τα προϊόντα έρχονται συνήθως μέσα σε 2-4 εργάσιμες μέρες .

Εντός ΑΤΤΙΚΗΣ
Με αντικαταβολή: €5.00. 
Eκτος ΑΤΤΙΚΗΣ
Με αντικαταβολή: €5.00. 

Εάν η παραγγελιά σας έχει ξεπεράσει τα 150 ευρώ με ΦΠΑ τότε η αποστολή γίνεται δωρεάν και η παράδοση γίνεται ή με ΕΛΤΑ ή ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ανάλογα με το βάρος και τον όγκο της συνολικής παραγγελίας.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ :

Με αντικαταβολή : 10.00 € 

 ΑΚΥΡΩΣΗ ΜΙΑΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ :
 
Για οποιαδήποτε ακύρωση μιας παραγγελίας (ολικά ή μερικά) θα πρέπει να στείλετε e-mail στο info@digital-inngr.com με την ένδειξη "Ακύρωση Παραγγελίαςκαι στο κυρίως θέμα τα στοιχεία σας.  Η δυνατότητα αυτή σας προσφέρεται μέχρι τη στιγμή που θα σας ενημερώσουμε για την αποστολή της παραγγελίας σας.  Μετά το χρονικό αυτό σημείο δεν είναι δυνατή η ακύρωση.
 
ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ:
 

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, αζημίως και χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων εντός προθεσμίας 2 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα.  Στη περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το κόστος επιστροφής των προϊόντων,σε περίπτωση που το προϊόν που παραλάβατε έχει και δωρεάν αποστολή,τότε θα επιβαρυνθείτε και το κόστος αποστολής.
 

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνον εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλ. να έχει αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιαστεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.
Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος στο παρεχόμενο είδος κλπ). 
Για την επιθυμία σας να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε ενημερώστε μας μέσω e-mail στο 
info@digital-inngr.com  η στο τηλ. 211 800 2 888.

Σε περίπτωση που παραλάβετε ένα προϊόν, ανοίξετε την συσκευασία και διαπιστώσετε ελάττωμα ή έλλειψη εξαρτημάτων μπορείτε να μας ενημερώσετε με email στο support@digital-inngr.com  η τηλεφωνικώς στο 211 800 2 888 για να την επίλυση του προβλήματος. 
Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως αφενός με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 10 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.

 ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ :

Η παραγγελία αποστέλλεται εντός 24 ωρών εάν το προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο. Σε περιοχές στις οποίες δεν είναι δυνατή η αποστολή της παραγγελίας σας μέσω της υπηρεσίας ταχυμεταφορών, ο χρόνος αποστολής είναι αυτός που προβλέπεται από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία. Αποστολές θα πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.  Σε περίπτωση που μας ζητηθεί η παράδοση κάποιας παραγγελίας να γίνει  Σάββατο, θα υπάρξει επιπλέον επιβάρυνση στα έξοδα αποστολής της τάξεως των 2,5 ΕΥΡΩ. 

Το κόστος αποστολής εξαρτάται από το εάν οι αποστολές γίνονται στο Νομό Αττικής ή στην λοιπή Ελλάδα


<script>
  (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){
  (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),
  m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)
  })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga');

  ga('create', 'UA-58276311-1', 'auto');
  ga('send', 'pageview');

</script>